In het vliegtuig zeggen ze niet voor niets ‘zet eerst je eigen zuurstofmasker op en help daarna je kinderen’

Het moederschap is super mooi en intens. Het meest bijzondere en magische dat er is. Maar ook het meest verwarrende en ingrijpende. Het moederschap is één grote reis van groei, ontwikkeling, bewustwording en liefde.  ⠀  

 

Moeder zijn heeft je leven verandert. En soms loop je vast. In contact met je kind. Of in je eigen stuk. Waar jij tegenaan loopt met je kinderen, met je partner, waar jij getriggerd wordt, jouw valkuilen; dat zijn wegwijzers! Het laat zien waar jij aandacht aan mag geven bij jezelf. Waar jij nog kunt groeien. Waar je dichter bij jezelf kunt komen. Terug naar je Origin, dwars door alle laagjes heen.  

 

Daar aan werken gaat je rust geven. Waardevolle inzichten. Tools om anders te reageren. Om het vertrouwen in jezelf te vergroten. Een beter contact met je kinderen en je partner.


Dat is wat ik doe bij praktijk Origin. Ik begeleid jou terug naar je Origin. Ik help je de oorsprong van je problemen te ontdekken en oude (familie) patronen te doorbreken, door middel van coaching en familieopstellingen. En wanneer jij er iets in jou verandert en jij groeit, groeit je kind automatisch met je mee.  

 

Ik geef jou een veilige plek om jezelf te mogen zijn. Op zoek te gaan naar het mooiste wat je kunt worden, namelijk jezelf! Dat is het grootste cadeau dat je jezelf en je kind kunt geven.


Een 1-op-1 begeleidingstraject wordt op maat gemaakt. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou, neem contact met me op dan plannen we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

“ Over de stenen die ouders niet opruimen struikelen hun kinderen”

Surinaams gezegde