“ Maybe you are searching among the branches, for what only appears in the roots”

Rumi

Vrijdag 11 november Familieopstellingen

 

Een familieopstelling geeft je inzicht in familiepatronen die je onbewust met je meedraagt. Het brengt in beeld wat er gebeurt in jouw huidige dynamiek en wat er voor zorgt dat je steeds in dezelfde thema’s vastloopt.

 

Een familieopstelling brengt zaken aan het licht die je met je hoofd niet kunt bedenken maar met je hart kunt voelen. Je krijgt inzicht in jouw huidige situatie en ruimte om nieuwe keuzes te maken vanuit een liefdevollere verbinding met jezelf en je familie. Keer op keer een magische ervaring!

 

Je kunt deelnemen als representant of als vraagsteller. Er is deze middag ruimte voor minimaal 8, maximaal 12 deelnemers en 2 of 3 vraagstellers.

 

Als vraagsteller heb je de kans jouw eigen vraagstuk in te brengen welke we vervolgens gaan opstellen. Een unieke kans om een persoonlijk thema uit te werken. Als deel van de groep kun je in een andere opstelling ook nog uitgenodigd worden als representant.

 

Als representant maak je deel uit van de groep en kun je gevraagd worden in een opstelling van een van de vraagstellers. Je bepaalt zelf of je dit ook wil. Je krijgt inzicht in hoe familieopstellingen werken en je zult zien dat de thema’s die voorbij komen iets in zich hebben wat raakt aan jouw eigen situatie.

 

Ervaar de magie van familieopstellingen en meld je snel aan!

Geef bij opmerkingen even aan of je als representant meedoet of als vragensteller.

Ervaring met familieopstellingen is niet nodig.

 

Wanneer

Vrijdag 11-11 van 19:00 – 21:30 (met uitloop tot 22:00)

 

Waar

Yoga Jiva, Moussaultstraat 9 in Asten

 

Investering     

Representant €35

Vraagsteller €125

(bedragen zijn inclusief BTW)

 

Meld je hier aan

Algemene informatie

 

Word je geraakt door het gedrag van je kind, of je partner? Loop jij ergens in vast? Voel je dat er iets blokkeert tussen jou en de ander en begrijp je niet waarom?

 

Een familieopstelling gaat voorbij aan het ‘praten over’ en geeft je inzicht in hoe het gezin werkt als een systeem, een samenhangend geheel. Bij een opstelling ga je letterlijk in je eigen familiedynamiek staan en ga je ervaren hoe het is om op jouw plek te staan. Het laat je zien hoe de dynamiek in je gezin werkt en laat snel zien wat de onbewuste oorzaak is achter gedrag.

 

Een familieopstelling is voor iedereen die kinderen heeft, zelf ooit kind is geweest of die met kinderen leeft of werkt. Voor ouders is een opstelling een unieke manier om te kijken naar de onderliggende oorzaak van het gedrag van je kind. Wanneer je geen kinderen hebt, ben je natuurlijk zelf wel kind geweest. En dat maakt het voor jou ook interessant om met een opstelling zaken te gaan onderzoeken waar je tegenaan loopt. Bijvoorbeeld in relatie met een ander, in je werk of een persoonlijk thema.

Individuele opstelling


Individuele opstelling

We werken tijdens een individuele opvoedopstelling 1-op-1 met vloermatjes, welke worden neergelegd voor de verschillende gezinsleden. Je gaat voelen, zien en aan den lijve ervaren wat er gebeurt tussen jou en je kind en/of andere familieleden. De werkelijke oorzaak wordt duidelijk. Hierdoor weet je wat je kind nodig heeft en wat jij kunt doen als ouder.

 

Een opstelling wordt alleen met de ouder gedaan. Kinderen hoeven niet mee te komen en worden dus niet onnodig belast. Wanneer jij als ouder in jezelf tot een oplossing komt werkt dit ook door naar je kind.