Regelmatig geef ik workshops en online Masterclasses over onderwerpen als Bewust Ouderschap, je kind als spiegel en Familieopstellingen.

Workshop Point of Origin


Workshop Point of Origin

Ontdek in één dag wat je triggers zijn m.b.t. je kind en buig ze positief om

Wist jij dat je een hoop onrust ervaart in je gezin omdat jij je niet bewust bent van jouw triggers en patronen? Je wordt steeds getriggerd in bepaalde situaties met je kind en je blijft in hetzelfde cirkeltje terechtkomen. Hoe fijn zou het zijn om je triggers te gaan herkennen zodat je rustiger kunt gaan reageren?


Lees verder

Workshop Bewust Ouderschap


Workshop Bewust Ouderschap

Voorbij de opvoedtrucs de moeder zijn die je wil zijn; vol vertrouwen, innerlijke rust en balans

Je bent aan het zwoegen met beloningssystemen en tellen tot drie. Je wordt bestookt met goedbedoelde tips en adviezen van familie en vrienden. Hoeveel rust zou het je geven om het op JOUW manier te gaan doen? Volledig te vertrouwen op jezelf en te luisteren naar wat je moederhart je ingeeft. JIJ bent wat je kind nodig heeft!


Lees verder

Online Masterclass jouw kind, jouw spiegel


Online Masterclass jouw kind, jouw spiegel

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat wil jouw kind jou vertellen over jullie band?

De band tussen moeder en kind is de meest bijzondere, diepgaande relatie die er is. Wist jij dat je via je kind heel veel kunt leren over jezelf? Je moet alleen weten hoe te kijken!   Het heeft een reden dat jouw kind laat zien wat het laat zien en precies de juiste knoppen bij jou weet in te drukken. Wat wil jouw kind je hiermee vertellen?


Lees verder