Een helende moeder – kind sessie

Onverwerkte gevoelens rondom zwangerschap en geboorte helen

De periode van conceptie, zwangerschap en geboorte is een belangrijke en vormende tijd. Soms zijn er omstandigheden geweest waar je geen invloed op had. Wellicht kijk je terug op een minder fijne zwangerschap, een heftige bevalling of een pittige kraamtijd. Misschien liep jouw zwangerschap of de bevalling anders dan je zou hebben gewild. Het kan zelfs een traumatische ervaring geweest zijn.

 

Hier kan nog altijd een negatieve lading op zitten. Negatieve emoties die je ervaart wanneer je er aan terugdenkt. Verdriet dat opkomt wanneer je naar de baby foto’s kijkt. Liever niet willen praten over de zwangerschap of geboorte. Boosheid over hoe het gegaan is. Er kunnen ook dingen gebeurd zijn die de hechting verstoort hebben. Gebeurtenissen waar jij meestal helemaal geen invloed op hebt kunnen uitoefenen.

 

Denk aan:

  • moeilijk zwanger kunnen worden
  • een eerdere miskraam of abortus
  • stress rondom een verhuizing of werk
  • een overlijden
  • relatieproblemen
  • financiële problemen
  • een pittige bevalling
  • complicaties tijdens of na de bevalling

We kunnen het verleden niet veranderen, maar we kunnen wel de emotionele lading veranderen. In hypnose werken we met jouw onderbewuste en kunnen we jouw oude zwangerschaps- en geboorteverhaal ‘herschrijven’. We kunnen de negatieve ervaringen en bijbehorende gevoelens opruimen en opschonen. Je mag jouw ideale zwangerschap en geboorte beschrijven en deze kunnen we in jouw onderbewuste installeren met de daarbij horende positieve gevoelens. Zo creëren we een nieuwe geschiedenis. Wat zorgt voor rust in jouw systeem. En aangezien jij verbonden bent met je kind, komt dit ook jouw kind ten goede.

Hoe ziet de hechtingssessie er uit?

De hechtingsessie moeder-kind bestaat uit drie delen:

 

Tijdens de eerste afspraak gaan we de hele periode van conceptie, zwangerschap en geboorte stap voor stap bespreken. Je krijg ter voorbereiding een vragenlijst toegestuurd om voor te bereiden. We kijken ook naar mogelijke hechting-verstorende gebeurtenissen. Verder bespreken we hoe je de periode voor, tijdens en na de zwangerschap en geboorte had willen beleven.

 

Tijdens de tweede afspraak ga je in hypnose en gaan we de nare gebeurtenissen en bijbehorende gevoelens opruimen en opschonen én installeren we een nieuwe ideale zwangerschap en bevalling. Hierdoor ontstaat er een nieuwe ‘energie’ rondom de zwangerschap en geboorte. En aangezien jij met onzichtbare lijntjes verbonden bent met je kind, zal deze nieuwe energie ook voor je kind voelbaar zijn.

 

De derde afspraak is een telefonische follow-up. We maken een belafspraak waarin we bespreken hoe het nu met je gaat, wat de effecten zijn geweest van de sessie en of je nog iets nodig hebt.

 

Jouw investering voor een hechtingssessie is € 247

 


Maak hier je afspraak