Het is tijd.

Tijd voor jou.

Om meer inzicht te krijgen in jezelf en waarom jij doet wat je doet.

Om weer terug te komen bij jezelf. Terug naar je Origin.

Vol vertrouwen het op jouw manier te gaan doen.

Vanuit de pure verbinding met jezelf.

En van daaruit verbinding te maken met de mensen om je heen.

Praktijk Origin biedt moederschapscoaching en familieopstellingen om de liefdevolle verbinding te versterken met jezelf en met je gezin. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.


Familieopstellingen

Krijg inzicht in familiepatronen die jij onbewust met je meedraagt. Vind je plek en kom in beweging. Kies voor een individuele familieopstelling of familieopstellingen in een groep. Voel welke vorm bij jou past en ervaar de magie van familieopstellingen.

Lees meer

Origin Coachtraject

Ben jij er klaar om op te staan en aan de slag te gaan? Ontwikkel jezelf, kom in je kracht en in contact met wie jij werkelijk bent. Vind je innerlijke rust en authenticiteit terug en neem dit mee in je leven en je moederschap. Zet de moedige stap en open up to your Origin!

Lees meer

One Day Retreat

Een dag helemaal voor jou! Op een prachtige plek in de natuur contact maken met jouw ware natuur. Een dag vol verbinding en intunen bij jezelf. Wat is jouw verlangen en wat wil je loslaten. Exclusief dagretreat voor moeders, in een kleine intieme groep.

Lees meer

Kindertolk Traject

Wat als het gedrag van jouw kind een richtingaanwijzer is? Dat het je wijst op iets dat ook met jou te maken heeft. Dat jij de mogelijkheid hebt iets te veranderen aan de huidige situatie, door zélf te veranderen. Als Kindertolk help ik je kijken naar je kind als spiegel.

Lees meer

Breathwork

Binnenkort kun je bij praktijk Origin ook terecht voor Breathwork! Overtuigingen, blokkades en spanningen kunnen zich vastgezet hebben in je lichaam. Deze vastgezette spanningen kun je loslaten door gebruik van de adem. Er volgt snel meer informatie!

Lees meer

“ Open up to your Origin”