Het is tijd.

Tijd voor jou.

Om naar je verleden te kijken en inzicht te krijgen in hoe dat jou gevormd heeft.

Om innerlijke blokkades en belemmerende overtuigingen los te laten.

Weer terug te komen bij wie jij oorspronkelijk bent. Terug naar je Origin.

Vol vertrouwen vrij te zijn jouw leven te leiden. Op jouw manier.

Vanuit de pure verbinding met jezelf.

En van daaruit verbinding te maken met de mensen om je heen.

Tijd voor Transformatie

Soms moet je even achterom kijken om weer vooruit te komen.
Op zoek naar de oorsprong van je problemen. Ontdek je belemmerende overtuigingen en los innerlijke blokkades op.

Bekijk hier wat ik voor jou kan betekenen.


Hypnotherapie

Hypnotherapie als de manier om toegang te krijgen tot je onderbewustzijn, waar al je ervaringen, overtuigingen en gewoontes liggen opgeslagen. Via hypnose werken we met je onderbewuste om innerlijke blokkades op te lossen en oude programmeringen te veranderen.

Lees meer

Regressie & Transformationele Therapie

Een diepgaande vorm van hypnotherapie om tot de kern van je problemen te komen en blokkades uit het verleden op te lossen. Met Regressie gaan we terug naar eerdere ervaringen uit je leven om overtuigingen te veranderen.

Lees meer

Origin Traject

Een diepgaand traject waarbij we alles inzetten wat jij modig hebt om te transformeren, in je kracht te komen en in contact met wie jij werkelijk bent. Vind je innerlijke rust en authenticiteit terug en neem dit mee in je leven. Zet de moedige stap en open up to your Origin!

Lees meer

Familieopstellingen

Krijg inzicht in de werking van het familiesysteem als samenhangend geheel en in familiepatronen die jij onbewust met je meedraagt. Vind jouw plek, laat los wat niet van jou is en kom in beweging. Ervaar de magie van familieopstellingen in een 1:1 opstelling.

Lees meer

Bewust Ouderschap

Wanneer jij ergens tegenaan loopt met je kind, mag jij dat bij jezelf gaan onderzoeken. Wat wordt er in jou aangeraakt dat jouw aandacht nodig heeft? Wordt je bewust van je onbewuste reacties. Wanneer jij het oppakt en verandert, kan je kind het loslaten.

Lees meer

Innerlijk Kind

Je innerlijk kind is het kind dat jij vroeger was en draagt alle ervaringen uit jouw kindertijd met zich mee. Je weer verbinden met je innerlijk kind vraagt om het helen van oude pijn en verdriet en zorgt voor het terugvinden van je speelsheid, creativiteit en puurheid.

Lees meer

“ Open up to your Origin”