Familieopstellingen geven je inzicht in hoe het gezin werkt als een samenhangend geheel, wat de familiedynamiek is, welke patronen jij met je meedraagt en wat jouw plek is in het geheel. Familieopstellingen maken je bewust van onbewuste processen.

 

Je kunt bij praktijk Origin terecht voor individuele familieopstellingen of familieopstellingen in een groep.


Individuele Familieopstellingen

We gaan 1 op 1 onderzoeken wat maakt dat je nu vastloopt in jezelf, of in contact met de ander, bijvoorbeeld met je moeder, vader, partner of kind. Door je situatie letterlijk in beeld te brengen krijg je inzichten die je verder helpen. In één sessie snel naar de kern door op een andere manier te gaan kijken.

Lees meer

Familieopstellingen in een groep

Met een familieopstelling krijg je inzicht in onbewuste patronen die je met je meedraagt. Bij familieopstellingen in een groep maken we gebruik van representanten. Hierdoor is er meer interactie mogelijk en kun je zelf toeschouwer zijn van je eigen verhaal. Lees verder voor de agenda.

Lees meer

Familieopstellingen

Er is een onbewuste stroming die van invloed is op jouw leven. Ook al zie je deze stroming niet, de effecten ervan zijn wel zichtbaar. Die stroming is bijvoorbeeld van invloed op hoe jij je voelt, de thema’s waar je steeds in vastloopt, hoe je relatie is met je kinderen, met je ouders, met je partner, en welke keuzes jij wel of juist niet durft te maken.

 

Met een familieopstelling gaan we kijken naar die onderstroom. Het geeft je inzicht in diepere patronen.

  • Waar zit iets vast?
  • Waar is iets uit balans geraakt?
  • Waar kan de liefde niet vrij stromen?
  • Sta jij op jouw plek?
  • Ben je iets voor je vader of moeder gaan dragen?
  • Hoort iedereen erbij?
  • Waar wordt niet over gesproken?

Een familieopstelling maakt de onbewuste stroming zichtbaar. Het brengt een proces bij jou op gang waarbij de balans hersteld wil worden. Zodat er ruimte komt om patronen te doorbreken, andere keuzes te maken en vrij te zijn om jouw leven te leiden.

Ervaring van anderen

Reviews

Neem contact met mij op
Ik ging naar Lianne toe met een vraag die al langer speelde en die ook steeds terugkwam in mijn leven. We gingen in een opstelling onderzoeken wat het was. Lianne begeleid dit op een hele zachte en fijne manier door heel goed af te stemmen. Tijdens de opstelling kwam datgene aan het licht wat speelde op een diepere laag. Ik ben blij dat ik naar Lianne ben gegaan, het voelde bij haar heel veilig. Na de sessie voelde ik me zoveel lichter, alsof ik een zware last die ik met me meedroeg los heb kunnen laten.

Anoniem

Vanavond was ik bij een familieopstelling die door Lianne gegeven werd. Ze had de avond zorgvuldig voorbereid. Ze gaf een goede, duidelijke uitleg over wat ons te wachten stond en zorgde voor een veilige omgeving waardoor wij ons al snel op ons gemak voelden. Lianne begeleidde ons op een liefdevolle, kundige en respectvolle manier. Hoe bijzonder was het om te ervaren dat ik direct gevoelsmatig verbonden raakte met de persoon die ik representeerde. Er ontstonden op een, voor mij, wonderlijke manier hele mooie inzichten. Ik raad iedereen aan om dit eens bij Lianne te gaan ervaren. Het is zó bijzonder om op deze manier kennis te maken met hoe een familiesysteem werkt!

Marijke

Ik heb met Lianne een individuele familieopstelling gedaan, niet als ouder maar als kind. Ze heeft mij op een rustige en fijne manier begeleid waardoor ik tot mooie inzichten kwam. Ze werkt intuïtief en voelt goed aan wat er op het moment nodig is en het beste werkt. Aanrader!

Anoniem

Super gave ervaring! Ze speciaal om dit te mogen doen. De mensen die de rollen vervulden leken ook echt op mijn familie, niet qua uiterlijk maar ze wáren het gewoon. Dingen die ze niet konden weten. Zo gaaf. Ook als toeschouwer gekeken bij andere vragen. Zo leerzaam en bijzonder. Lianne begeleide het ook zo knap en zorgde ervoor dat je je heel veilig voelde.

Eline

“ Maybe you are searching among the branches, for what only appears in the roots”

Rumi


Maak hier je afspraak