“ Maybe you are searching among the branches for what only appears in the roots”

Rumi

Vrijdag 11 november Familieopstellingen

 

Een familieopstelling geeft je inzicht in familiepatronen die je onbewust met je meedraagt. Het brengt in beeld wat er gebeurt in jouw huidige dynamiek en wat er voor zorgt dat je steeds in dezelfde thema’s vastloopt.

 

Een familieopstelling brengt zaken aan het licht die je met je hoofd niet kunt bedenken maar met je hart kunt voelen. Je krijgt inzicht in jouw huidige situatie en ruimte om nieuwe keuzes te maken vanuit een liefdevollere verbinding met jezelf en je familie. Keer op keer een magische ervaring!

 

Je kunt deelnemen als representant of als vraagsteller. Er is deze middag ruimte voor minimaal 8, maximaal 12 deelnemers en 2 of 3 vraagstellers.

 

Als vraagsteller heb je de kans jouw eigen vraagstuk in te brengen welke we vervolgens gaan opstellen. Een unieke kans om een persoonlijk thema uit te werken. Als deel van de groep kun je in een andere opstelling ook nog uitgenodigd worden als representant.

 

Als representant maak je deel uit van de groep en kun je gevraagd worden in een opstelling van een van de vraagstellers. Je bepaalt zelf of je dit ook wil. Je krijgt inzicht in hoe familieopstellingen werken en je zult zien dat de thema’s die voorbij komen iets in zich hebben wat raakt aan jouw eigen situatie.

 

Ervaar de magie van familieopstellingen en meld je snel aan!

Geef bij opmerkingen even aan of je als representant meedoet of als vragensteller.

Ervaring met familieopstellingen is niet nodig.

 

Wanneer

Vrijdag 11-11 van 19:00 – 21:30 (met uitloop tot 22:00)

 

Waar

Yoga Jiva, Moussaultstraat 9 in Asten

 

Investering     

Representant €35

Vraagsteller €125

(bedragen zijn inclusief BTW)

Meld je hier aan

Individuele Opstelling


Individuele Opstelling

Je kunt bij praktijk Origin ook terecht voor een individuele opstelling. Vind je het spannend om jouw persoonlijke vraag neer te leggen in een groep en werk je liever een-op-een, dan kan dat met een individuele opstelling.

 

We werken tijdens een individuele opstelling met vloermatjes, welke worden neergelegd voor de verschillende familieleden of thema’s. Je gaat voelen, zien en aan den lijve ervaren wat er gebeurt tussen jou en je kind en/of andere familieleden. De werkelijke oorzaak wordt duidelijk. Hierdoor weet je wat nodig is om de situatie te doorbreken.