Het mooiste wat je kunt zijn is jezelf


Terug naar je Origin

 

Het is zo makkelijk gezegd, jezelf zijn. Maar in onze ontwikkeling als kind beginnen we ons al aan te passen aan onze omgeving. En worden we al gevormd door de mensen om ons heen en de omstandigheden waarin we verkeren.

 

De meest vormende periode vindt plaats in de leeftijd tot 7 jaar. Wist je dat dit al begint in de periode van conceptie, zwangerschap en geboorte? Hier ontstaan jouw eerste imprints.

 

Aansluitend die belangrijke kinderjaren waarin je gevormd wordt. In de eerste 7 jaar van je leven wordt jouw blauwdruk gelegd. Jouw onderbewuste wordt in die periode geprogrammeerd en jouw overtuigingen en waarheden zijn hier ontstaan.

 


Neem contact met mij op

Laagje voor laagje

 

Wanneer je nu als volwassene ergens tegenaan loopt, problemen ervaart, steeds in hetzelfde cirkeltje blijft vastlopen, is het zinvol om terug te gaan om de werkelijke oorzaak te achterhalen.

 

Welke laagjes heb jij vroeger opgebouwd om jezelf te beschermen, wat ben je (onbewust) gaan geloven over jezelf, welke overtuigingen draag jij met je mee die jou niet langer dienen?

 

Laagje voor laagje mag je gaan ontwikkelen. Onderzoeken wat van jou is en wat van de ander, wat je bent gaan dragen dat niet van jou is, waar je met je kindsbewustzijn aannames hebt gedaan die je los wilt laten. Kortom, innerlijke blokkades doorbreken om laagje voor laagje weer terug te komen bij wie jij werkelijk bent.

 

Tijdens het Origin traject werken we hier samen aan met een combinatie van coaching en therapie zoals Hypnotherapie, Regressie & Transformationele Therapie, Innerlijk Kind Therapie, Systemische Coaching en Familieopstellingen.

 


In het Origin coachtraject ga je

 

 

   De verbinding met jezelf versterken

   Ruimte nemen voor jezelf en gezonde grenzen aangeven

   Jouw eigen gedrag en patronen herkennen en andere keuzes maken

√  Inzicht krijgen in wat jou gevormd heeft en hoe dat nu van invloed is

   Anders kijken naar de verbondenheid binnen het familiesysteem

   Loslaten wat jou niet langer dient

√   Het vertrouwen in jezelf vergroten

 

 


Laten we bellen

Origin Traject

Reviews

Bij Lianne cursus 'bewust ouderschap" gevolgd. Vanuit daar verder gegaan met een individueel traject, afgesloten met een familieopstelling. Ik begon dit avontuur, niet wetende wat het teweeg zou brengen. Maar zo veel inzichten gekregen waar ik me niet bewust van was en waarmee ik aan de slag ben gegaan. Wat een verrijking was dit voor mezelf en mijn gezin!

Natascha

Moeder van 3

Ik vond de begeleiding op sommige punten best confronterend. Dingen die ik misschien wel wist maar nu ook wel echt naar voren kwamen. Ik voelde me wel op mijn gemak. Er was alle rust en ruimte om dingen de revue te laten passeren. Het heeft me opgeleverd dat ik met andere ogen naar dingen toe kijk. Ik heb de begeleiding van Lianne als prettig ervaren.

Anoniem

Moeder van 2

Lianne heeft een grote rol gespeeld binnen ons gezin. Door een lange zware scheiding was er veel onrust binnen het nieuwe gezin. Lianne heeft niet alleen de kinderen heel goed bij gestaan maar ook mij als moeder laten zien waar mijn knelpunten zaten maar ook dat ik liever voor mezelf mocht zijn. Dat de dingen er gewoon mogen zijn. Er was alle ruimte voor een lach en een traan. Lieve Lianne je hebt geen idee wat je voor ons gezin hebt betekent en nog. Een prachtvrouw die haar vak verstaat!

Maud

Moeder van 3

“ Be the change”