Hij staat aan de rand van het schoolplein. 5 jaar oud. Rugzakje om. Hoofd een beetje naar beneden. Nog even wachten. Moed aan het verzamelen. Voorzichtig rondkijkend over het schoolplein. Zijn moment aan het kiezen. En dan… hoofd omhoog, rug recht, nu ga ik! Ferme stapjes vooruit. Daar gaat ie.

 

En ik sta er naar te kijken. Tranen in mijn ogen. Daar gaat ie, mijn zoon. En het raakt me diep. De onzekerheid, de twijfel. Het moed verzamelen.

 

Dit was twee jaar geleden. Ik was me er toen niet bewust van, maar dit ging zo over mezelf! Ik werd geraakt in mijn eigen verdriet. Dit was ik als kind. En zo ben ik gegroeid in de volwassene die ik geworden ben. Dit stuk droeg ik met me mee. Mijn hoofd een beetje naar beneden. Spanning voor nieuwe situaties. Afwachtend. Voorzichtig rondkijkend. Moed verzamelen…

 

Ik ben ze gaan zetten. Mijn ferme stapjes. Hoofd omhoog, rug recht. En nog kan ik me af en toe onzeker voelen. Maar ik ga!

 

 

Inzicht in jezelf

 

Is het voor jou ook tijd om meer inzicht te krijgen in jezelf en waarom jij doet wat je doet? Ben jij er klaar voor om patronen te doorbreken? Om laagje voor laagje dichter bij jezelf te komen? Om de moeder en de vrouw te zijn die je wil zijn?

 

Dan is mijn Origin coachingstraject voor jou! Terug naar jezelf, naar jouw natuurlijke staat van zijn. Terug naar je origin! Hoe beter jij bij jezelf bent, hoe beter jij je kind kunt aanvoelen.

 

Be the person you want your children to be. Be you!

 

Voel jij dat dit voor jou is? Lees meer over het Origin coachingstraject en familieopstellingen, of plan een gratis inspiratie call in dan vertel ik je er graag meer over!