Moeiteloos opvoeden door jezelf te zijn

 

Niemand is zo verbonden met een kind dan jij als ouder zelf. Hier gaat het over hartszaken. Als opvoedopsteller werk ik daarom direct met jou zodat jij als ouder stevig komt te staan in jouw vraagstuk en jij zelf je kind verder kunt begeleiden. We halen snel de oorzaak op van gedragsproblemen en werken daar aan binnen dezelfde sessie. De opstelling die jij doet heeft direct effect op je kind, het hele gezin. Wil je als ouder verder kijken voorbij tips en trucs en ‘praten over’ dan ben je van harte welkom voor een opvoedopstelling.

 

Blijvend resultaat

Met deze unieke methode kunnen we werken aan de belastingen die een ouder uit zijn eigen verleden ervaart en nog steeds ‘triggers’ opleveren. We gaan eenvoudig en direct naar de oorzaak zodat er blijvend resultaat is. Kinderen volgen ouders vaak als spiegels, het resultaat is dan ook een groot cadeau voor zowel ouder als kind, het hele gezin!

 

Individueel

Sessies zijn individueel met 1 ouder, zonder familie of kinderen dus. Privé en specifiek op de vraag van de ouder en het gezin afgestemd.

 

Geen wachttijden

Met behulp van deze methodiek vinden we binnen snel de oorzaak en is 1 sessie meestal al voldoende. Hierdoor kan een afspraak altijd op korte termijn plaatsvinden en zijn er dus geen wachttijden.